SOCIAL MEDIA MARKETING (SMM)

Promovare si Administrare Retele Sociale

Promovarea pe Retelele Sociale este un instrument puternic de comunicare ce permit companiilor sa-si atinga publicul tinta si aduce un aport major la crearea brand awareness-ului si consideratiei, iar in timp brand-ul creste odata cu numarul clientilor. Daca tehnicile si strategiile tale de marketing sunt aplicate in mod corespunzator pe retelele sociale, impreuna cu diverse alte tehnici SEO si SEM, site-ul tau web si afacerea online vor creste in mod natural. Continutul relevant poate fi construit prin Copywriting si Design bine realizat ce creste implicit traficul, constientizarea marcii si loialitatea clientilor. Daca intampini probleme cu strategia, managementul si publicitatea, sau doresti sa iti dezvolti afacerea noi te putem ajuta! Contacteaza-ne!

Ce Servicii Oferim?

Oferim Promovare pe Retelele Sociale

Ne dedicam fiecarui proiect sa il ducem la final si te ajutam sa iti dezvolti afacerea si brandul. 

Promovare Facebook

Aproape 12 milioane de useri din Romania. Cel mai bun canal de a comunica cu un public larg, bun pentru varsta mijlocie. Plarforma ofera posibilitatea tintirii unui public larg, dar si nisat la nevoie. Continutul vizual face intodeauna diferenta pe Facebook, in special prin imagini colorate si jucause, depinzand si de audienta la care se adreseaza un anume brand. Incepe promovarea acum.

Promovare Instagram

Mai mult de 5 milioane de useri in Romania. Cel mai bun canal pentru a comunica cu tinerii. Platforma se axeaza in special pe consinut fix precum imagini si carusele de imagini, dar si pe video, in ultima perioada cel mai performant tip de continut este Reels aducand mii de vizualizari si reactii organice daca este promovat cu atentie in urma unui studiu prealabil a concurentei si nisei la care se adreseaza brandul.

Promovare Twitter

Platfroma cu peste 200 milioane de utilizatori global si peste 300 de mii de conturi in Romania. Cu un procent de 67% utilizatorii sunt mai dispusi sa cumpere de la brandul pe care il urmaresc pe Twitter. Promovarea pe Twitter poate fi adeseori greoaie, necesitand un reasearch amanuntit pe hastag-uri si tweets. Insa specialistii de la WiseAds te pot ajuta sa aduci plus valoare prin Twitter Ads.

Promovare LinkedIn

Cea mai mare platforma profesionala din lume cu peste 50% din membrii sai ce sunt influentati sa cumpere de la companiile cu care ei interactionaza. Aici iti poti promova afacerea intr-un mod profesional si inteligent. Poti mentine si crea o relati profesionala cu alte afaceri prin contactarea profesionistior prezenti pe platforma LinkedIn.

Promovare Pinterest

Cu aproape 2 milioane de utilizatori in Romania, Pinterest este platforma ce creaza awareness masiv, este SEO-ul Social Media fiind bazat pe keywords, tina toate varstele. Pomovarea pe Pinterest aduce brandului notorietate si eleganta ce creaza o comunitate in jurul sau, awareness masiv dar mai ales conversie puternica pe termen mediu si lung.

Promovare TikTok

Peste 6 milioane de utilizatori folosec TikTok in Romania, iar globar sunt aproximativ 800 milioane de utilizatori. Cel mai bun canal de continut video la ora actual, tinta tineri si varsta mijlocie. Derularea automata a video-urilor si a consinutului deseori amuzant si relaxant de pe platforma face promovarea si experienta utilizatorilor mai mult decat pacuta.

Promovare Snapchat

Peste 2,4 milioane de utilizatori romani folosesc Snapchat lunar si este favorit in randul tinerilor cu varste de putin peste 35 ani. Moto-ul acestei platforme este "Cel mai rapid mod de a impartasi un moment!", de aceea platforma acentueaza utilizarea sa in partea creativa si a story-urilor cu filtre nastrusnice. De aceea platforma este utila pentru promovare creativa si pentru un public tinta tanar.

Promovare WhatsApp

Mai bine de 4,8 milioane de utilizatori romani folosesc WhatsApp la ora actuala, iar global peste 2 miliarde de utilizatori folosesc aplicatia. Acestea arata un potential imens de promovare mai ales pentru afacerile ce au in portofoliul lor produse fizice, prin aceasta platforma putandu-se crea cataloage de produse care pot fi promovate direct in aplicatie prin reclame si mesaje personalizate pentru fiecare utilizator.

Promovare Reddit

Avand mai bine de 300 milioane de utilizatori lunar, cuprinzand jumatate din acestia cu varte pana in 24 ani, Reddit este platforma unde se formeaza comunitati intregi pe diverse subiecte si poate fi un potential imens de promovare, aducand valoare subiectelor prin raspunsuri cu solutii la diverse probleme. Asadar aici poti aduce crestere a brandului prin solutii si comunicare directa cu publicul.

Contacteaza-ne Acum

Hai sa stam de vorba pentru a descoperi cele mai bune solutii pentru ca brandul si afacerea ta sa creasca.

  Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)
  Cart

  No products in the cart.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare
  Open chat
  Salutari. 👋 Cum te putem ajuta?